Over Excelsior Investments

Excelsior Investments BV is vastgoed ontwikkelberijf en in 2015 opgericht door Roel Bruin en Rob Waardenburg. De expertise van Roel is accountancy en die van Rob is vastgoed.

Roel heeft na zijn universitaire opleiding bedrijfseconomie lange tijd gewerkt als financieel directeur van diverse grote ondernemingen. Daar had hij veel met vastgoed en bedrijfsovernames te maken. Naast zijn expertise als financiële man is fiscale structurering een specialiteit geworden. Projecten goed structureren is een must en bepaalt de haalbaarheid van een vastgoedproject. 

Rob is een vastgoedman in hart en nieren. Hij heeft na zijn studie commerciële economie, de opleiding makelaardij afgerond. In 1999 is hij beëdigd als makelaar. Lange tijd heeft hij door heel Nederland gewerkt als makelaar en taxateur. Vandaag de dag is hij nog steeds registertaxateur. De makelaardij vond hij met de opkomst van internet, minder leuk worden. Het adviseren van vastgoedontwikkelaars werd een steeds groter aandeel van zijn werk. 

Excelsior Investments houdt zich bezig met vastgoedontwikkeling door heel Nederland. De focus ligt op kleinschalige projecten. Met de gezamenlijke expertises zijn zij een goede gesprekspartner voor alle betrokken partijen. Of het nu om woningen, appartementen, logies gebouwen of zorgvastgoed gaat, het hele proces is in goede handen bij Excelsior Investments BV. No-nonsense, recht door zee en betrouwbaar zijn de kernwoorden van het bedrijf.