Over Excelsior Investments

Excelsior Investments BV is opgericht door Roel Bruin en Rob Waardenburg in 2015. De expertise van Roel is accountancy en die van Rob is vastgoed.

Roel heeft na zijn universitaire opleiding, lange tijd gewerkt als financieel directeur van een grote onderneming. Daar had hij veel met vastgoed en overnames te maken. Naast zijn expertise als financiële man, is fiscale structurering een specialiteit geworden. Projecten goed structureren is een must en bepaald de haalbaarheid van een project. 

Rob is een vastgoedman in hart en nieren. Hij heeft na zijn studie Commerciële Economie, de opleiding makelaardij gedaan. In 1999 is hij dan ook beëdigd als makelaar. Lange tijd heeft hij in diverse regio’s gewerkt als makelaar en taxateur. Vandaag de dag is hij nog steeds register taxateur. De makelaardij vond hij, met de opkomst van internet, minder leuk worden. Werken en adviseren voor ontwikkelaars werd een steeds groter aandeel van zijn werk. 

Met deze achtergrond, werd besloten door de heren, om gezamenlijk een ontwikkelbedrijf op te richten. Heel Nederland is het werkterrein. De focus ligt op kleinschalige projecten. Met de gezamenlijke expertise zijn zij een goede gesprekspartner voor alle partijen, zoals grond eigenaren, gemeentes, bouwbedrijven etc. Of het nu om woningen, appartementen, logies gebouwen of zorgvastgoed gaat, het hele proces is in goede handen bij Excelsior Investments BV. No nonsens, recht door zee en betrouwbaar, zijn de kernwoorden van dit bedrijf.